7.4 C
București
luni, 25 octombrie 2021

Se permite autoconstatarea la daunele auto, pentru ca clientul să nu vină la firma de asigurări

Această procedură de autoconstatare este permisă „până la o limita estimată de 5.000 lei per eveniment”, anunță un comunicat transmis, joi seară, de compania de asigurări.

Această decizie este luată în contextul măsurilor de prevenire a extinderii epidemiei de coronavirus. În același context, „facilitatea de autoconstatare pentru daunele acoperite de polițele de locuințe se majorează de la o limită estimată de 1.500 lei până la 5.000 lei per eveniment”.

Cererile de despăgubire sunt acceptate în format digital pentru toate polițele de tipul: Casco, RCA, locuințe și IMM, călătorie în străinătate, viață și sănătate, urmând ca plățile să se facă direct în contul indicat în cerere. Soluționarea despăgubirilor în baza polițelor de călătorie, de viață și de sănătate, se va efectua în baza documentelor primite în format electronic, mai anunță comunicatul firmei Generali.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă