Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Se face licitație pentru construirea staţiei de metrou Berceni Centură

Singura ofertă luată în calcul la licitația pentru noua stație de metrou de pe magistrala 2 este cea depusă de asocierea de firme Somet – TIAB – UTI – Construcţii Erbaşu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.02.2020 - 21:02

Stația de metrou Berceni Centură se va afla la capătul de sud al actualei magistrale 2 de metrou.

Contractul este estimat la 138 de milioane de lei. Pentru această lucrare au depus oferte firma grecească Aktor, în asociere cu firma românească Incertrans, şi asocierea condusă de firma românească Somet.

Oferta depusă de asocierea Aktor - Incertrans a fost însă respinsă, întrucât ofertanții nu au depus dovada garanției de participare la licitație.

Licitația este organizată de Primăria Sectorului 4 și a început la data de 2 octombrie 2019. Viitoarea stație de metrou va fi construită suprateran, iar lucrările de construcție vor dura 24 de luni.

Comentarii