Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ruta navală Egipt - Israel - Turcia - România - Rusia

Se deschide o nouă rută maritimă: Egipt - Israel - Turcia - România - Rusia

O companie israeliană a lansat o nouă linie maritimă de transport mărfuri, denumită Levant - Black Sea Express (LBX).

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.10.2020 - 18:08

O companie israeliană a lansat o nouă linie maritimă de transport mărfuri, denumită Levant - Black Sea Express (LBX), care face legătura între Egipt, Israel, sud-estul Turciei, România şi Rusia.

"Linia companiei ZIM, Levant - Black Sea Express,  a fost lansată pe 7 octombrie, din portul Haifa, cu prima navă care foloseşte această rută, CONTSHIP DON. LBX oferă o acoperire sporită a zonei Est Mediterane – Marea Neagră şi se va conecta cu serviciile internaţionale de transport pe distanţe lungi ale ZIM către Asia şi America prin porturile Said East si Haifa. De asemenea, va completa ruta săptămânală Israel – Turcia – Marea Neagră", anunță un comunicat de presă al companiei israeliene ZIM.

Linia martimă LBX, operată în întregime de ZIM, va deservi prin rotaţie completă, prin cele trei nave ale sale, cu o capacitate de 1,200 TEU fiecare, următoarele porturi: Port Said East - Alexandria - Mersin - Novorossiysk – Constanta - Aliaga – Mersin - Haifa – Port Said East.

LBX a fost lansat chiar în momentul în care a început sezonul de export citrice, în special pentru produsele agricole sezoniere exportate din Egipt şi din sud-estul Turciei către porturile Mării Negre.

Potrivit companiei israeliene, noua linie maritimă va oferi un serviciu direct către Marea Neagră din Egipt și din Turcia, inclusiv de transport încărcături frigorifice, precum și o "capacitate suplimentară pentru piața din Rusia".

Comentarii