Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Schimbări pe piața de retail: Cu ce gigant se va alia Auchan

Auchan, unul dintre marii retaileri, prezent și pe piața din România, face o mișcare prin care vrea să intensifice competiția pe piața produselor alimentare și să ajute la dezvoltarea furnizorilor peste granițe.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.04.2018 - 12:16

Gigantul francez discută o posibilă alianță globală cu Casino Guichard Perrachon. Este vorba despre o alianță în domeniul achiziţiilor în scopul negocierii unor preţuri mai bune în contextul intensificării competiţiei de pe piaţa franceză a produselor alimentare, potrivit Bloomberg, citat de zf.ro.

Parteneriatul ar urma să acopere importante pieţe naţionale şi internaţionale de bunuri de larg consum.

Cei doi retaileri se aşteaptă ca mişcarea să susţină dezvoltarea furnizorilor francezi peste graniţe. Sectorul francez al supermarketurilor este în fierbere după ce Carrefour şi-a pierdut poziţia de lider în faţa Leclerc.

Comentarii