Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Șapte rute noi introduse de Blue Air pe perioada sărbătorilor de iarnă

Românii pot călători mai ușor în perioada sărbătorilor de iarnă. Blue Air pune la dispoziție nu mai puțin de 49 zboruri în fiecare săptămână, în perioada 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 17.09.2020 - 13:00

Anticipând o creștere semnificativă a apetitului pentru zbor în perioada Sărbătorilor de Iarnă, Blue Air introduce timp de trei săptămâni 49 de zboruri pe 7 rute folosite anul trecut mai ales la finalul anului.

Cele șapte noi destinații sunt Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma și Viena, vor fi operate în mod temporar în cadrul Orarului de Iarnă 2020-21 și vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vara 2021, a anunțat compania Blue Air.

Zborurile noi operate în perioada 18 Decembrie 2020 -10 ianuarie 2021 (cu excepția zilelor de 25 decembrie și 1 ianuarie) sunt:

- BUCUREȘTI - ROMA (Fiumicino): 9 zboruri/ săptămână
- BUCUREȘTI - GLASGOW: 7 zboruri/ săptămână
- BUCUREȘTI - MADRID: 5 zboruri/ săptămână
- BUCUREȘTI - BOLOGNA: 7 zboruri/ săptămână
- BUCUREȘTI - VIENA: 7 zboruri/ săptămână
- BUCUREȘTI - BIRMINGHAM: 7 zboruri/ săptămână
- BUCUREȘTI - BARCELONA: 7 zboruri/ săptămână

Comentarii