14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieSamsung începe să producă telefonul pliabil Galaxy Fold

Samsung începe să producă telefonul pliabil Galaxy Fold

Compania precizează într-un comunicat că a îmbunătăţit ecranul pliabil şi că efectuează testele finale.

 

Se rupea plaibilul pe articulaţie

Cel mai mare producător mondial de smartphone-uri a întârziat punerea în vânzare a dispozitivului, în valoare de 1.980 dolari, după ce cei ce au testat aparatele au semnalat probleme.

În aprilie, Samsung a oferit mai multe dispozitive Galaxy Fold pentru recenzii. Unii dintre cei ce au testat aparatul s-au confruntat cu distrugerea ecranului pliabil după doar câteva zile. Concret, articulaţia pliabilă a telefonului, testată de potenţialii clienţii, se rupea.

Samsung a amânat evenimentele de lansare care trebuiau să aibă loc în Hong Kong şi Shanghai. Galaxy Fold urma să fie lansat în Statele Unite pe 26 aprilie, iar în Marea Britanie pe 3 mai. Companiile chineze Huawei şi Xiaomi dezvoltă, de asemenea, smartphone-uri pliabile.

Poate Huawei să facă un telefon fără componentele din Statele Unite?

Vârful de gamă Huawei Mate X, despre care România liberă a scris, s-a lansat şi este flagship-ul companiei pe tehnologia 5G. El este direct vizat de embargoul tehnologic impus de Casa Albă Huawei, via Google şi celelalte companii americane.

Samsung a anunţat că intenţionează să producă cel puţin un milion de telefoane pliabile în primul an, comparativ cu cele 300 de milioane de telefoane obişnuite pe care le produce în medie, anual.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă