9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieSalariu halucinant la DNA: Cât câștigă "umbra" lui Kovesi

Salariu halucinant la DNA: Cât câștigă “umbra” lui Kovesi

Umbra lui Kovesi, Dana Țițian, este consilier al procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, din anul 2013 și figurează ca judecător în cadrul Curții de Apel București.

Despre aceasta s-a spus că a primit ilegal dispo­ziţie de la Laura Kovesi să efectueze controale la două unități teritoriale și că ar fi încercat să obstrucționeze activitatea Inspecției Judiciare în legătură cu dosarele pe care le-a avut în lucru procuroarea Mihaela Moraru Iorga.

Potrivit ultimei declarații de avere care datează din data de 17 iunie 2017, Dana Țițian are o mică avere la Sibiu. Consilierul șefei DNA deține prin, soțul său, Petrică Țițian, un teren agricol de 800 de mp, în comuna Poplaca, județul Sibiu.

La capitolul proprietăți, soții Țițian posedă două apartamente, unul din partea soțului, cu o suprafață de 89,23 metri pătrați, și unul pe numele său de 65 de metri pătrați. Pe lângă asta, cei doi mai dețin două garaje și o boxă.

Potrivit ordinului 209 din 5 iunie 2016, semnat chiar de Dana Țițian, aceasta primește un salariu de încadrare de 16.083 lei. Pe lângă salariu, mâna dreaptă a lui Kovesi primește sporuri de 1931 lei, dar și un spor pentru condiții grele de muncă, vătămătoare sau periculoase de 2.204 lei.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă