5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăEconomieSaint-Gobain a lansat programul “Transform & Grow” şi a primit din nou...

Saint-Gobain a lansat programul “Transform & Grow” şi a primit din nou certificarea “Angajator de To

Cu un vast portofoliu de produse şi soluții dezvoltate în funcţie de cerințele, tendințele și evoluția piețelor pe care activează, Grupul Saint-Gobain a reuşit să îşi menţină, de-a lungul istoriei sale de peste 350 de ani, poziţia de lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, datorită capacităţii sale constante de adaptare şi de inovare.

În acest context, Grupul Saint-Gobain a adoptat recent, la nivel global, un nou sistem de management, incluzând canale decizionale mai rapide și mai clare, care promovează o mai mare responsabilitate în rândul angajaților și prin care oferă clienților săi o gamă mai largă și mai integrată de produse și servicii. De asemenea, noua organizare va permite Grupului să susțină dezvoltarea sinergiilor comerciale pentru a oferi pe piață întreaga gamă de produse și soluții Saint-Gobain, într-o manieră coordonată.
 

Astfel, pentru managementul afacerilor locale, începând cu 1 ianuarie 2019, Ovidiu Păscuţiu a fost numit Director General al Grupului Saint-Gobain în România.

“Programul Transform & Grow ne va permite să dezvoltăm competitivitatea companiei şi să exploatăm potenţialul de creştere al acesteia, creând valoare adăugată pentru toţi clienţii şi partenerii noştri. Vom continua să ne concentrăm asupra inovației și asupra dezvoltării durabile, păstrând în centrul preocupărilor noastre cele mai importante valori ale companiei – siguranța, bunăstarea și performanța, pentru a ne consolida poziţia de lider pe toate segmentele de piaţă pe care activăm în România. Prin implementarea acestui program, vom avansa către materializarea obiectivului nostru de a contribui la crearea de spații de locuit minunate și la îmbunătățirea vieții de zi cu zi prin proiectarea, fabricarea și distribuirea de materiale și soluții vitale bunăstării noastre și viitorului nostru comun”, a precizat Ovidiu Păscuțiu, Director General al Grupului Saint-Gobain în România (foto).

Grupul Saint-Gobain în România primeşte certificarea “Angajator de Top” pentru al treilea an consecutiv

 Grupul Saint-Gobain a fost certificat la nivel global, pentru al patrulea an consecutiv, ca “Angajator de Top” de către Institutul Top Employers, datorită atenției sporite acordate integrării noilor angajați, implementării programelor de dezvoltare profesională şi de planificare a carierei şi oportunităţilor de mobilitate oferite în cadrul organizaţiei.

 

Pentru al treilea an consecutiv,  compania Saint-Gobain a fost desemnată oficial “Angajator de Top” şi în România, pentru condiţiile de muncă excelente oferite angajaților săi.  În total, Grupul Saint-Gobain a primit această distincţie în 32 de țări în care operează, Indonezia fiind certificată pentru prima dată anul acesta. De asemenea, au fost reînnoite certificările Grupului ca “Angajator de Top” în Europa, America de Nord, Asia şi America Latină.

“Certificarea Angajator de Top este o recunoaștere valoroasă a politicii noastre în domeniul resurselor umane, în care managementul talentelor joacă un rol fundamental. Obținerea acestei distincții pentru al treilea an consecutiv în România este un prilej de mândrie pentru noi, dar şi o motivaţie în plus, pentru a continua să răspundem cât mai bine nevoilor angajaților noștri. Totodată, reprezintă un pilon al brand-ului nostru de angajator”, a declarat Emilia Stancu, HR Director al Grupului Saint-Gobain în România.

Institutul Top Employers este o organizație independentă care acordă distincţia “Angajator de Top” companiilor certificate din peste 20 de țări, de pe diferite continente.
 

 

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă