Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ROMGAZ ar putea prelua producția de energie termică în București

Societatea ROMGAZ, furnizoare de gaze naturale, ar putea prelua în administrare și centrale termoenergetice (CET) din București.

Mihai Diac 0 comentarii

19.08.2020 - 19:11

Societatea ROMGAZ și-a anunțat intenția de a prelua unitățile de producere a energiei termice și electrice ale unui operator aflat în pericol de faliment.

Numele acestui operator nu este indicat, dar analiștii economici estimează că este vorba de preluarea unităților CET din București, care în prezent fac parte din compania Electrocentrale București (ELCEN).

O asemenea preluare ar putea rezolva pe termen scurt problema asigurării de apă caldă și de energie termică pentru București, dar cu dezavantajul că datoriile ELCEN ar cădea în sarcina ROMGAZ.

Comentarii