Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Romania are nevoie de cât mai mulți oameni de afaceri și Start-Up Nation este catalizatorul perfect

Romania are nevoie de cât mai mulți oameni de afaceri și Start-Up Nation este catalizatorul perfect

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.08.2018 - 14:05

Radu Oprea, ministrul pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat prezinta la Târgu Mureș programele de finanțare derulate prin ministerul pe care-l conduce la o întâlnire cu autoritățile locale și cu reprezentanții mediului de afaceri privat.

Toți vor încerca să  îmbunătățească sprijinul pe care îl acordă ministerul antreprenorilor privați. De altfel, după încheierea discuțiilor, ministrul Radu Oprea va vizita la locul faptei, adică fabricile, patru beneficiari ai programului Start-Up Nation Romania pentru a constata cât de mult a ajutat acest program investitorii privați.  Întalnirea este organizată de Agenția pentru  întreprinderi mici și mijlocii, atragerea de investiții și promovare a exportului Târgu Mureș.

De altfel, ministrul Radu Oprea consideră că programul Start-Up Nation  "este cel mai bun catalizator pentru economia interna, fiind capabil să ofere sprijinul necesar care să transforme multe visuri în povești de afaceri de succes" și invită cât mai mulți tineri care-și doresc afacerea lor să facă pasul decisiv, să aplice pentru programele de finanțare ale Ministerului, să devină oameni de afaceri veritabili pentru că România are nevoie de ei.

Citește totul despre:

#radu oprea #StartUpNation

Comentarii

loading...