Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Platforma România 100 susţine că rRevoluţia fiscală a PSD-ALDE a dus la o creştere cu aproape 200% a contribuţiei de sănătate.

România 100 critică revoluţia fiscală a coaliţiei PSD-ALDE

Platforma România 100 a lui Dacian Cioloş afirmă că revoluţia fiscală a PSD-ALDE a dus la o creştere cu aproape 200% a contribuţiei de sănătate pentru cei mai vulnerabili dintre cetăţenii români.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 07.01.2018 - 10:41

Dacă în 2016 se plătea suma de 68,75 de lei pe lună, de la 1 ianuarie suma ajunge la 190 de lei pe lună pentru cei care vor să beneficieze de servicii medicale, arată ONG, conform News.ro.

”Revoluţia fiscală a PSD-ALDE a dus la o creştere cu aproape 200% a contribuţiei de sănătate pentru cei mai vulnerabili dintre cetăţenii români. Grija faţă de oameni a PSD, partid declarat de stânga, se traduce în limitarea accesului la servicii de sănătate pentru familiile care trăiesc în sărăcie, şomerii neindemnizaţi sau zilieri”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Platformei România 100.

România 100: Sume de trei ori mai mari

Potrivit graficului care însoţeşte mesajul, în 2016 se plătea suma de 68,75 de lei pe lună pentru asigurarea facultativă de sănătate, iar de la 1 ianuarie 2018 suma ajunge la 190 de lei pe lună, în creştere cu 189 la sută.

Asigurarea facultativă de sănătate se plăteşte de către zilieri, şomeri neindemizaţi, familiile sărace, care nu beneficiază de venit minim garantat, familii monoparentale fără serviciu pentru a beneficia de servicii medicale.

Platforma România 100, fondată de fostul premier Dacian Cioloş, a anunţat la începutul anului că va prezenta zilnic comparaţii sintetice şi analize care arată diferenţele între guvernarea tehnocrată şi guvernele PSD-ALDE.

Comentarii

loading...