Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rezervele valutare administrate de BNR au scăzut cu 515 milioane euro în octombrie

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, vineri, că rezervele valutare administrate de banca centrală erau, în 31 octombrie, de 34,908 miliarde euro, cu 515 milioane euro mai mici decât în 30 septembrie.

Share

Rl online 0 comentarii

01.11.2019 - 14:34

”La 31 octombrie 2019, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 34.908 milioane euro, faţă de 35.423 milioane euro la 30 septembrie 2019”, se arată în comunicat.

În cursul lunii octombrie au avut loc Intrări de 559 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice, alimentarea contului Comisiei Europene şi altele.

Citește totul despre:

#bnr #rezerve valutare

Comentarii