Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Resturile de țigări sunt colectate selectiv și produc energie

500.000 de mucuri de țigară au fost colectate în primele două luni de la debutul programului pilot al campaniei ALEGE ASUMAT UN ORAȘ CURAT, lansat în Sectorul 3 al Bucureștiului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.12.2019 - 15:44

În premieră în România, mucurile de țigară colectate selectiv din coșurile stradale special create în acest sens au fost valorificate energetic

În cadrul campaniei derulate în Sectorul 3, mucurile de țigară sunt colectate selectiv, stocate în containere de plastic și transportate la stația de sortare de unde sunt transmise împreună cu alte deșeuri valorificabile energetic către fabricile de ciment, în vederea valorificării prin incinerare cu recuperare energetică.

Campania este organizată de compania British American Tobacco în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 al Capitalei și Green Academy.

Comentarii