Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos / Arhivă

Restaurantele s-au închis la ora 17, în semn de protest

Terasele restaurantelor din București și din alte orașe, care au voie să funcționeze, s-au închis, miercuri, la ora 17, în semn de protest.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

19.08.2020 - 17:16

Terasele restaurantelor din București și din alte orașe, care au voie să funcționeze, s-au închis, miercuri, la ora 17, în semn de protest față de decizia Guvernului Orban de a continua să interzică funcționarea restaurantelor în spații închise.

Reprezentanții industriei Horeca afirmă că în acest sector lucrează circa 400.000 de români (zece la sută din totalul angajaților companiilor private), dintre care 200.000 participă la protestul organizat miercuri. Durata planificată a protestului este de o oră.

Industria Horeca avertizează că deja are încasări mai mici cu 60 la sută față de anul trecut, din cauza crizei asociate pandemiei, iar aceste pierderi ar putea ajunge până la 80 la sută.

Comentarii