Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Raluca Turcan: Dacă dublăm alocațiile, nu ne mai respectăm obligațiile - pensii, salarii

Raluca Turcan: Dacă dublăm alocațiile, nu ne mai respectăm obligațiile - pensii, salarii

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, joi, că Guvernul Orban ar putea dubla alocațiile pentru copii, dar cu prețul nerespectării unor obligații.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.06.2020 - 15:39

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, joi, la un post de televiziune, că Guvernul Orban ar putea dubla alocațiile pentru copii de la 1 august 2020, dar în acest caz, în schimb, statul nu ar mai putea plăti "obligațiile" deja în derulare, cum ar fi cele de a plăti salariile și pensiile.

Cealaltă variantă este să se plătească la zi salariile și pensiile, iar alocațiile pentru copii să fie majorate nu cu 50 la sută ci cu cât va fi posibil.

Pentru determinarea exactă a acestui procent de majorare a alocațiilor, Guvernul Orban așteaptă analiza financiară "la semestru", adică după primele șase luni din anul 2020, a precizat vicepremierul Raluca Turcan.

Cu privire la momentul de la care s-ar putea mări pensiile, cel de 1 septembrie, vicepremierul Raluca Turcan a declarat, joi, că nu s-a luat în discuție prorogarea (amânarea) lui.

Comentarii

loading...