11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomiePrimul hotel dintr-un aeroport în România

Primul hotel dintr-un aeroport în România

Cu o investiție de 19 milioane de euro, investitorul lituanian Apex Alliance Hotel Management –  operator independent care se axează pe crearea și dezvoltarea de parteneriate de lungă durată cu investitori instituționali, deținători de proprietăți sau fonduri de investiții private, oferind, prin intermediul unei echipe de hotelieri pasionați și dedicați, servicii de management hotelurilor din portofoliu sau celor pe care urmează să le dețină, continuă, în parteneriat cu firma de consultanță Optim Project Management, seria unităților hoteliere deschise în România, prin Hilton Garden Inn Bucharest Airport, aflat la o distanță de doar 150 de metri de terminalul Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă.

  Hilton Garden Inn Bucharest Airport

Hilton Garden Inn Bucharest Airport, cunoscut prin faptul că oferă clienților din mediul de afaceri și celor care călătoresc în scop turistic spații și dotări de top, accesibile și surprinzătoare, creând o experiență “Simply on Another Level”,  aparține segmentului ”focussed hotels” al lanțului Hilton și are o capacitate de cazare de 218 camere, din categoria Superior, Standard, precum și camere destinate persoanelor cu dizabilități.

Cu un design modern, funcțional, cu accente minimaliste, contemporane, Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 5 săli de conferință cu o suprafață totală de 225 de metri pătrați, ce pot fi compartimentate în funcție de necesități. În plus, camerele sunt dotate cu birouri, scaune ergonomice și wi-fi care să asigure un mediu de lucru confortabil și eficient pentru clienții din zona business.

Camera de hotel la Hilton Garden Inn Bucharest Airport

Reamintim că Hilton (NYSE: HLT) este o companie hotelieră globală ce deţine un portofoliu de 17 branduri de înaltă calitate şi aproape 5.700 de proprietăţi, cu peste 923.000 de camere, în 113 ţări şi teritorii. Dedicat îndeplinirii misiunii sale de a deveni cea mai bună companie hotelieră din lume, Hilton a fost inclus în 2018 pe lista celor mai buni angajatori și a primit peste 3 miliarde de vizitatori în istoria sa de 100 de an

Ne adresăm și avem deja solicitări din partea companiilor care desfășoară  activități de business  în București și în orașele din apropiere – Ploiești, Constanța, Galați, Brăila, Pitești, dar și celor  care au nevoie de un spațiu accesibil, funcțional, cu o legătură directă cu aeroportul, astfel încât activitatea de business să aibă cât mai puțin de suferit de pe urma factorilor externi, cum ar fi traficul spre și dinspre centrul Bucureștiului, a precizat Anca Mădălina Cristea, General Manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport.

Durata medie a șederii în cadrul hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport, este estimată la o noapte de cazare, iar gradul de ocupare la 65-70%, cu mențiunea că specificul hotelului este de a primi solicitări de rezervări same day, gradul de ocupare fiind influențat in mod direct de dinamica zborurilor de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Prețurile pornesc de la un tarif promoțional de 69 de euro/cameră, urmând ca acestea să se înscrie în linia pieței.

Ritmul rezervărilor precum și strategia tarifară pot varia considerabil de la o zi la alta, acestea fiind influențate de dinamica pieței, evenimente precum festivalurile internaționale, congresele, competițiile sportive. Există deja numeroase  solicitări pentru anul 2020, care se înscriu în linia calendarului de evenimente de amploare internațională, a mai precizat Anca Mădălina Cristea, General Manager.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport inaugurează odată cu deschiderea hotelului și restaurantul Wright Flyer, care promite un răsfăț al simțurilor, prin abordarea unică și combinațiile inedite de ingrediente adunate din întreaga lume. Restaurantul va avea o capacitate de 126 de locuri și va oferi servicii complete – mic dejun, prânz și cină, precum și room service.

Hotelul mai dispune de un serviciu self laundry, de un magazin deschis 24/7, precum și de o parcare subterană, disponibilă contra-cost.

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă