Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Primarul Firea a decis fuziunea unor companii municipale. Din 21 au rămas 13

La propunerea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, numărul de companii municipale a fost redus.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.04.2020 - 01:14

La ultima sa ședință, Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a aprobat fuziunea prin absorbție a companiilor municipale, astfel că numărul total al acestora s-a redus de la 21 la 13.

„Din cele 21 de companii municipale înființate în urmă cu doi ani, în urma hotărârilor adoptate astăzi de către CGMB, vor rămâne doar 13”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, companiile care au fuzionat aveau o activitate complementară, iar după fuziune se vor reduce costurile de funcționare și se vor eficientiza activitățile.

De exemplu, Compania Municipală Managementul Traficului Bucureşti S.A. a fuzionat prin absorbţie cu Compania Municipală Managementul Transportului Bucureşti S.A.

Comentarii