16.3 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Primarii Robert Negoiță și Nicușor Dan se ceartă pe planurile de urbanism

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, îi cere primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, să renunțe la intenția de a suspenda Planul de Urbanism Zonal (PUZ) al Sectorului 3.

Este vorba de PUZ coordonator al Sectorului 3, care fusese elaborat de Primăria Sectorului 3 înainte ca Nicușor Dan să devină primar general al Capitalei.

Mesajul lui Robert Negoiță, publicat marți, 23 februarie, pe Facebook, face referire la faptul că primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a pus pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) un proiect privind suspendarea PUZ coordonator pentru Sectorul 3 pentru doi ani.

„Îi cer public primarului general al Capitalei să retragă acest punct de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu General, să pună mâna la treabă şi să reuşească să realizeze cât mai repede un PUG actual pentru Capitală şi abia atunci, când are ce să pună în loc, să desfiinţeze ce o vrea”, îi scrie Robert Negoiță lui Nicușor Dan.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă