Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Primăria Capitalai a reabilitat podul Străuleşti, peste lacul Grivița

Primăria Capitalei anunță că a finalizat lucrările de consolidare şi reabilitare la podul Străuleşti.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

02.08.2020 - 16:00

"Misiune îndeplinită! Podul Străuleşti, construit acum aproape 70 de ani. L-am găsit într-o stare gravă, printre podurile din Capitală care erau un pericol public. Deşi era tranzitat de sute de autovehicule zilnic, acest pod nu fusese niciodată consolidat, ci doar cosmetizat în urmă cu peste zece ani. O parte din zidul de susţinere s-a surpat, împreună cu trotuarul şi o porţiune din prima bandă de circulaţie, ceea ce reprezenta un adevărat pericol atât pentru maşini, cât şi pentru pietoni. Am decis de urgenţă consolidarea şi reabilitarea sa. În doar un an, aşa cum am promis, am redat circulaţiei rutiere şi pietonale un pasaj sigur şi modern", a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Lucrările la acest obiectiv au fost realizate de Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje, a precizat, duminică, un comunicat transmis de Primăria Municipiului București (PMB).

Comentarii