Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premiul pentru activitatea de CSR i-a revenit doamnei Adina Ionescu de la Lemet, unul dintre marii producători de mobilă din România.

Premiul pentru activitatea de CSR a fost luat de Lemet

Anuarul “100 Cei mai buni Antreprenori”este deja la a doua ediție. În cadrul Galei Antreprenoriatului Românesc, care a avut loc la Sheraton Bucharest Hotel, au fost premiați antreprenori şi manageri de top

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.02.2020 - 19:16

Responsabilitate Socială Corporatistă este un concept care a devenit familial pentru marile companii. Inițiativele de CSR din România au crescut în ultimii ani, în special pentru companiile care au înțeles de mult necesitatea existenței acestor activități pe agenda lor zilnică. Atunci când vorbim despre Responsabilitatea Socială Corporatistă ne referim la implicarea companiilor în îmbunătățirea comunității în care activează.

Pentru anul 2019, Lemet a excelat prin acțiunile sale pe terenul CSR din România. Realizările acestei companii au fost destinate comunităţii locale în scop umanitar, filantropic, cultural, artistic, educativ, științific, religios, sportiv. În acest an, Lemet a fost liderul de comunitate al proiectului Leaders Explore - un program național prin care liceenii învață să devină liderii comunităților din România, care și-a propus să abordeze problema vocației, un subiect de maxim interes în perioada liceului. În ceea ce privește latura umanitară, Lemet a participat în calitate de sponsor la Câmpina Open MTB – Race for Autism, un eveniment sportiv care are ca scop sensibilizarea comunității cu privire la cauza autismului.  Un pas important la care Lemet a participat de asemenea în calitate de sponsor, a fost deschiderea Centrului Autismului în Campina. Centrul a găzduit sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală adresate copiilor cu tulburări în spectrul autist.

Directorul CSR al Lemet, Adina Ionescu, a declarat că Responsabilitate Socială Corporatistă, nu este un domeniu despre care doar se vorbește, ci și unul în care e important să acționăm.

„Domeniul nostru de activitate, la care trebuie să ne pricepem bine, este producţia şi vânzarea de mobilier. Pentru domeniul responsabilității sociale, ne alegem parteneri care fac asta zi de zi. În felul acesta, alegem acţiunile de CSR care sunt compatibile cu misiunea şi valorile noastre”.

Comentarii