Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mihai Tudose

Premierul Tudose anunță măsuri pentru salariile angajaților din domeniul IT

Guvernul va adopta, în şedinţa de joi, măsuri pentru menţinerea veniturilor angajaţilor din sectorul IT, a anunţat premierul Mihai Tudose, citat de Agerpres.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.12.2017 - 16:04

"Astăzi vom adopta măsuri pentru menţinerea veniturilor angajaţilor din sectorul IT. De asemenea, în cercetare-dezvoltare, pentru persoanele cu dizabilităţi şi sezonieri. Iar cele mai bune veşti la sfârşit de an o să le avem de la Ministerul Transporturilor - (...) pe zona de metrou şi pe şosele rapide şi autostrăzi, nişte veşti mari", a declarat Tudose la începutul şedinţei de Guvern.

Potrivit unui comunicat al Executivului, pe agenda şedinţei se află un memorandum cu tema "Încadrarea schemei de ajutor de minimis pentru sprijinirea întreprinderilor care au angajaţi ce beneficiază de scutiri în baza art. 60 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, în politicile economico-bugetare şi financiare ale statului român".

Acest memorandum se referă la angajaţii din domeniul IT.

De asemenea, Guvernul urmează să discute joi un memorandum cu tema "Demararea pregătirii unui portofoliu de proiecte de transport ce urmează a fi implementate în viitorul cadru financiar multianual (2021 - 2027)".

Comentarii

loading...