Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Orban cere finalizarea proiectului de rectificare bugetară

Premierul Ludovic Orban a anunțat că luni trebuie să fie finalizat proiectul de rectificare bugetară.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.11.2019 - 12:09

Ministerul de Finanțe este cel care trebuie să definitiveze proiectul de rectificare bugetară, a precizat premierul Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, rectificarea trebuie să ofere banii necesari funcționării instituțiilor bugetare, dar să rezolve și alte probleme urgente, una dintre ele fiind asigurarea banilor necesari plății pensiilor.

"Cu un buget slab, găurit, este greu de făcut această rectificare", a recunoscut șeful Guvernului, făcând aluzie la activitatea Cabinetului anterior, cel condus de Viorica Dăncilă.

Pe de altă parte, premierul Orban a declarat că mâine (marți) va avea consultări cu partenerii sociali.

Comentarii

loading...