Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Florin Cîțu (Foto: George Călin)

Populism: nimeni nu mai plătea taxe şi creşteam cheltuielile pentru a plăti pentru toată lumea

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat că nu poate fi de acord ca banii care se alocă din bugetul de stat pentru sprijinirea economiei să ajungă la cei care au făcut evaziune fiscală.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.04.2020 - 23:44

"Aceste bombe pentru economie, care apar în Parlamentul României, ne destabilizează şi nu numai pe noi. La noi se uită şi investitorii, cei care ne dau nouă bani. Dacă apar tot felul de proiecte populiste, la un moment dat o să spună: stop!. Una dintre bombe ar fi cea prin care nimeni nu mai plătea anul acesta taxe şi creşteam cheltuielile pentru a plăti pentru toată lumea. Nu putem să facem astfel de lucruri. Trebuie să facem totul cu cap, pentru că, dacă se dă drumul, se va opri finanţarea României şi atunci chiar vom avea o problemă", a explicat, joi seară, la TVR 1, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.

"Vedem că se foloseşte această criză pentru a pune pe picior de egalitate pe românii sau firmele care au fost buni platnici cu ceilalţi. Nu voi fi niciodată de acord cu aşa ceva. Banii pe care îi dăm pentru susţinerea economiei nu voi fi niciodată de acord să se ducă pentru a-i susţine pe cei care au făcut evaziune fiscală, pe cei care au profitat de sistem. Primesc foarte multe semnale de la companii care, astăzi, îmi spun că noi am fost buni platnici, dar vedem cum competitorii noştri care nu au fost la fel de bun platnici sunt trataţi la fel ca noi şi ne fură din cifra de afaceri'", a mai declarat ministrul Florin Cîţu.

Comentarii

loading...