15.2 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021

Poliția a verificat unitățile service. Un important grup auto explică scopul controlului

Reprezentanți ai Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM), ai Registrului Auto Român (RAR) și ai Gărzii Naționale de Mediu (GNM) au făcut controale la o serie de unități de reparații auto din București și din județul Ilfov.

„Verificările întreprinse la nivelul AUTO CAR s-au derulat fără niciun fel de incidente, cu deplina colaborare și susținere a companiei în ce privește acțiunile de control derulate de autoritățile competențe, cărora le-au fost puse la dispoziție toate informațiile și materialele solicitate. AUTO CAR va continua să colaboreze cu bună-credință și în deplină transparență, pentru clarificarea oricăror chestiuni
necesare, cu respectarea legislației în vigoare”, precizează un comunicat de presă semnat de Florin Pandele, General Manager al Auto Car Grup 1 Service și vicepreședinte al COTAR.

Acesta respinge ideea că ar exista o legătură între creșterea tarifelor la reparații auto și creșterea prețurilor la asigurările RCA.

“Pot să vă asigur că prețul poliței RCA se menține la un tarif comparabil celui de acum 15 ani, iar pentru anumite clase de vehicule este chiar cu 50 % mai mic la anumiți asigurători”, precizează Florin Pandele.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă