25.3 C
Bucharest
Friday, 29 September 2023
HomeEconomiePlanurile de expansiune Ritter Broker și preluarea a 50% din companie de...

Planurile de expansiune Ritter Broker și preluarea a 50% din companie de către NIRO Investment Group

Ritter Broker, companiei fondată în urma cu 8 ani de către finantistul Cătălin Vasile si directorul de vânzări Alexandra Brătescu planuieste extinderea punctelor de lucru în toate orasele din țară până la finalul anului 2020, în regim propriu sau în sistem de franciză.

În urmă cu mai puțin de o lună, compania deținută până nu de mult de către cei doi tineri antreprenori, a vândut 50% din activele companiei către unul dintre cele mai cunoscute grupuri de investiții cu capital romanesc, NIRO Investement Group.

“În următorii trei ani, vrem să crestem semnificativ numărul agentilor, de la peste 40, în prezent, la circa 500. De asemenea, vrem să fim prezenti cu cate un birou în fiecare resedintă de judet. Prin această extindere, credem că Ritter Broker poate să urce în clasamentul brokerilor de profil, undeva în zona locurilor 30-40, de la pozizția actuală situată între locurile 70-80” Cătălin Vasile – Partener & Director General Ritter Broker.

Atât eforturile depuse în dezvoltare de asociații Ritter Broker cât și asocierea cu grupul de firme Niro aduc pe piața românească un concept nou în care viitori asistenți în brokeraj devin parteneri în afaceri și oricine este interesat să intre în domeniul brokerajului de asigurari are acum o variantă facilă. Procedura este una simplă, iar pentru detalii îi puteți contacta pe email la adresa office@ritter.ro sau telefonic la numărul de telefon 0374 600 700.

Ritter Broker a pus bazele unui sistem profesionist de franciză în domeniul asigurărilor și al leasingului financiar, sistem ce vine în sprijinul francizatului, oferind atât un pachet extins de servicii, produse și colaboratori cât si know-how-ul în materie de adaptarea nevoilor indivizilor, persoane fizice sau juridice, la sistemele și produsele de asigurări și leasing financiar.

“Noi punem la dispozitie un sistem de business, un model adecvat celor ce vor să se dezvolte și să râmână independenti în acelasi timp. Avem franciza construită pe module ce pot fi dezvoltate în funcție de zona și partenerul ales. Adresabilitatea e largă și poate fi construită pe paliere de buget în directă relație cu potențialul partenerului. Vedem parteneriatul cu francizatul Ritter pe termen lung și foarte lung, din care să beneficiem fiecare în parte de experienta celuilalt și astfel să dezvoltăm o echipă consolidată ce va deservi exclusiv francizaților și nevoilor acestora. Vom acorda acces instant și gratuit la platforma Ritter care susține întreaga activitate a francizei, suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate și transparentă în privinta comisioanelor și a contractelor.” Cătălin Vasile – Director General Ritter Broker

Noul partener de business, NIRO Investement oferă în acelasi timp garanția unui business solid și certitudinea pentru francizat că interesele companiei sunt reprezentate și dezvoltate într-un mod profesionist ce va garanta consolidarea poziției de piată și implicit a cifrei de afaceri per grup și a fiecărei francize în parte.

Cei doi parteneri au o istorie de business împreună, dezvoltând în trecut relații profesionale solide, până a ajunge în punctul de a vinde/achizitiona părti sociale. Ritter Broker este compania care a consiliat NIRO Investment Group de-a lungul anilor în privința polițelor de asigurare.

Cele mai citite

Nehammer trimite copiii să mănânce de la fast-food-uri

KARL NEHAMMER, cancelarul Austriei: „Cum adică un copil nu poate primi o masă caldă în Austria? Știți care este cea mai ieftină masă...
00:00:51

VIDEO: Arborele Sycamore Gap din Marea Britanie a fost tăiat în mod deliberat

Arborele Sycamore Gap din Marea Britanie, un reper foarte iubit care a apărut într-un film de la Hollywood și a fost fotografiat de turiști...

Scandal pe salariul minim – Surse: Cei 200 de lei scutiți de taxe dispar de anul viitor

Guvernul a aprobat în ședința de joi mărirea cu 10% a salariului minim brut din România, de la 3.000 de lei la 3.300...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies