Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Wikipedia

Pierderi mari pentru CFR Călători

Conform Digi 24 pierdierile CFR pentru anul trecut s-au ridicat la peste 350 de milioane de lei, în condițiile în care veniturile au fost de circa 2,2 miliarde de lei, iar cheltuielile de 2,6 miliarde de lei.

Share

Vlad Chelu 0 comentarii

Actualizat: 25.01.2020 - 12:56

Directorul CFR Călători, Dan Costescu, a vorbit la Digi24 despre problemele companiei şi despre planurile pe care are.

"Sunt director de 10 ore. Pierderile au fost şi nu au fost pentru că CFR Călători e o companie care, ca orice companie de călători din Europa, lucrează în baza unei obligaţii de serviciu public. Statul alege să plătească pentru cei din piaţă care vor să facă acest serviciu public.

CFR are 80% din piaţă şi primeste o sumă corespunzătoare.Când vorbim de compensaţie, noţiunea de pierdere e relativă, se calculează în funcţie de necesar şi de cât s-a alocat companiei. Înainte de rectificarea de anul trecut avea pierdere estimată mai mică, s-au tăiat nişte sume care erau promise, aşa că a devenit mai mare”, a declarat Dan Costescu pentru Digi24

Comentarii