7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăEconomieOTP Bank România a acordat companiilor mari credite noi

OTP Bank România a acordat companiilor mari credite noi

Conform sursei citate, pe segmentul IMM-urilor, volumul creditelor noi acordate, în perioada de referinţă, a depăşit 400 milioane de lei, ajungând la un sold total de 1,2 miliarde lei, în prima jumătate a anului 2018, în creştere cu 20% comparativ cu intervalul similar din anul anterior.

În ansamblu, OTP Bank România a înregistrat un volum al creditelor noi acordate companiilor mari de aproximativ 1 miliard de lei, în prima jumătate a anului 2018, ajungând la un sold total de 2,5 miliarde de lei, în creştere cu 19% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017. Volumul creditelor noi s-a majorat cu peste 70%, în perioada analizată.

În acelaşi timp, OTP Bank România anunţă majorarea soldului creditelor ipotecare cu 13%, în primul semestru al anului, faţă de aceeaşi perioadă din 2017, iar volumul creditelor noi din aceeaşi categorie s-a majorat cu 14%.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare.

Potrivit Global Finance, OTP Bank a fost desemnată, în 2017, a 9-a cea mai sigură bancă din Europa Centrală şi de Est. OTP Group are un portofoliu de aproximativ 15 milioane de clienţi în nouă ţări, printr-o reţea de circa 1.400 de unităţi, reţea de ATM-uri şi servicii electronice avansate.

Cele mai citite

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...
Ultima oră
Pe aceeași temă