Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban: Vremea în care proiectele de investiţii se derulau în ritm de melc a trecut

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marţi, că vremea în care proiectele de investiţii se derulau în ritm de melc a trecut şi că autorităţile nu mai pot tolera ca procedurile de achiziţie să dureze ani de zile până la desemnarea câştigătorului.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

30.06.2020 - 13:49

“Vremea în care proiectele de investiţii se derulau în ritm de melc a trecut. Săptămâna viitoare vom adopta din nou ordonanţa de urgenţă care să reglementeze procedurile de achiziţie şi mai ales termenele-limită pentru ficare pas procedural, în cursul achiziţiei.

Nu mai putem tolera ceea ce s-a întâmplat de zeci de ani, în care proceduri de achiziţie să dureze ani de zile până să ajungă la desemnarea câştigătorului”, a declarat Ludovic Orban, pe şantierul drumului expres Craiova-Piteşti.

Premierul a avut un mesaj şi pentru contestatarii de profesie: să se lase de acest obicei.

“Vreau să le transmit un mesaj contestatarilor de profesie: să se lase de acest obicei, pentru că vremea în care, la înţelegere, la conivenţă cu diverşi funcţionari de prin minister sau de prin Compania de Autostrăzi, se punea la cale torpilarea unor proiecte a trecut”, a precizat Ludovic Orban.

El a mai spus că nu mai tolerează nici o împiedicare a unui proiect de infrastructură, care să fie făcută de funcţionari sau de conducătorii unor instituţii.

“Toate procedurile în care sunt implicate instituţiile statului se derulează cu cea mai mare viteză posibilă, nu mai tolerăm nicio împiedicare a unui proiect de infrastructură care să fie făcută de funcţionari sau de conducători de instituţii care nu înţeleg că prioritatea zero a României este modernizarea prin investiţii în infrastructura de transport, în infrastructura energetică, în infrastructura de sănătate, în infrastructura de comunicaţii, în infrastructura de educaţie şi în infrastructura agricolă”, a mai transmis Ludovic Orban.

Comentarii

loading...