8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăEconomieOmnicredit vine în sprijinul societăților care au nevoie de creditare

Omnicredit vine în sprijinul societăților care au nevoie de creditare

In schimb, start-up-urile se confrunta cu mai multe obstacole, iar un numitor comun pe care il intalnim adesea este reprezentat de problemele de finantare. Pentru aceste organizatii este mult mai dificil sa obtina finantarea de care au nevoie. In schimb, exista si solutii de creditare pentru societati abia infiintate, iar despre asta vom discuta astazi.

Ai mai auzit de Omnicredit?

Omnicredit reprezinta prima platforma fintech din Romania care aduce mai multe solutii financiare dedicate societatilor de orice dimensiune. Activitatea se desfasoara exclusiv online, ceea ce este un adevarat punct de atractie pentru antreprenorii moderni. Astfel, pentru ce se poate lua un credit aici? Pentru orice. Poate vrei sa platesti furnizorii, salarii, sa achiti chiria si facturile sau poate sa cumperi utilaje noi sau alte echipamente care sa te ajute in desfasurarea activitatii. Totul este posibil si mai simplu ca niciodata la Omnicredit, dar care sunt conditiile ce trebuie indeplinite? Si in acest sens ne bucuram de libertate intrucat tot ceea ce conteaza este ca societatea sa fie avut activitate economica in ultimele trei luni. Totusi, acest lucru nu inseamna ca start up-urile nu pot beneficia de solutii de creditare pentru societati disponibile aici, iar intotdeauna se fac exceptii, astfel ca merita sa incerci.

Printre principalele avantaje aduse de un asemenea produs financiar putem numara faptul ca aceasta este o solutie care se poate desfasura pe o perioada mai lunga de timp. Astfel, reprezinta modalitatea potrivita prin care se poate dezvolta orice business. Rambursarea este simpla pentru ca se face in rate lunare in decursul a 12 luni. Mai mult, aceasta este o solutie care se poate folosi alaturi de altele oferite de Omnicredit pentru si mai multa libertate finaniara.

Pentru diferite domenii

Business-uri din toate domeniile pot beneficia de pe urma beneficiilor aduse de asemenea produse financiare, iar printre altele putem aminti de firme de marketing, sali de fitness, florarii, spalatorii auto, magazine online, boutique-uri si nu numai. Acestea pot fi proaspat infiintate sau mai vechi.

Proceduri simplificate – exclusiv online

Important este ca procedurile sunt simplificate pe cat de mult posibil in conditiile in care activitatea se desfasoara exclusiv online. Asadar, avem acces la solutii moderne, potrivite pentru oamenii de afaceri la curent cu tehnologiile si care pot face economii considerabile de timp. Totul pleaca de la crearea unui cont pe platforma, ceea ce dureaza doar 30 de secunde. Mai departe, se alege produsul financiar dorit si se incarca documentele solicitate.

Evitarea birocratiei

Nenumarate persoane care viseaza ca intr-o zi sa aiba propria afacere ajung sa se lase pagubasi din cauza birocratiei si a procedurile ingreunate inutil. Dificultatea cu care se obtine finantarea pune bete in roate multora, dar nu si la Omnicredit unde fiecare proces a fost simplificat pe cat de mult posibil. Asadar, aici toata lumea se bucura de eficienta maxima, de libertate deplina si de posibilitatea de a-si pune ideile in practica. Este mult mai simplu sa infiintam o afacere sau sa o dezvoltam pe cea existenta cu ajutorul unor solutii de creditare pentru societati la care avem acces aici.

Sprijin non stop

In plus, toti antreprenorii beneficiaza de sprijin din partea unei echipe cu experienta care lucreaza in domeniul economic de peste 15 ani. Asadar, pot fi dobandite cunostinte de folos la desfasurarea activitatii si intotdeauna sunt gasite solutiile potrivite pentru fiecare context, indiferent de complexitatea situatiei.

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă