Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: www.schiuri-reghin.ro

O firmă din Cehia reînvie un brand românesc din anii comunismului

Deşi poartă încă numele localităţii Reghin, unde au fost realizate iniţial, acum aceste schiuri sunt ”made in Cehia“, informează, sâmbătă, Mediafax.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.03.2018 - 22:37

Designul, brandul şi ideea acestor schiuri sunt în continuare româneşti, făcând apel la nostalgia şi patriotismul consumatorilor.

"Din ce am «săpat» noi, schiuri s-au făcut pe la Reghin încă din anii ’30. Mai apoi, sub diferite nume, atât de fabrică, cât şi de modele, s-au tot construit schiuri în secţiile de prelucrare a lemnului din Reghin“, povesteşte Sebastian Big, unul dintre cei doi antreprenori care au readus la viaţă acest brand, asociatul său fiind Ionuţ Paţiu.

El spune că undeva în anii ’60 se putea deja vorbi de o marcă de schiuri Reghin, pe lângă toate celelalte articole sportive produse sub această marcă.

”Oricum, istoria asta e destul de ascunsă în ceaţă şi scoaterea ei la lumină e încă «work in progress».“

Comentarii

loading...