Noul președinte al ANRM, numit în octombrie, a fost destituit de Mihai Tudose

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, Gigi Dragomir, numit în această funcţie în luna octombrie, a fost demis, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.12.2017 - 09:00

Decizia privind eliberarea lui Gigi Dragomir din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale a fost publicată vineri în Monitorul Oficial. Atribuţiile la conducerea Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale au fost preluate temporar de către secretarul general adjunct al Guvernului, Marius Carabulea, anunță news.ro.

Gigi Dragomir a fost numit preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale în 3 octombrie, tot printr-o decizie a premierului Mihai Tudose, el înlocuindu-l pe Iulian Offenberg, care a fost numit vicepreşedinte al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră. Până la acea dată, Gigi Dragomir lucrase ca inspector în cadrul Administraţiei Judeţene a Finantelor Publice Ilfov.

Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale se află în subordinea Secretariatului General al Guvernului.

Comentarii