Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Nicuşor Dan: În trei ani, Primăria a alocat bani pentru o jumătate de pod

Deputatul independent Nicuşor Dan a declarat miercuri că, în ultimii trei ani, Primăria Capitalei a alocat bani pentru infrastructură cât pentru "jumătate dintr-un pod de trecere peste Centură".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

29.04.2020 - 18:27

"În 2017, investiţiile în infrastructura rutieră au fost de 100 de milioane de lei. În 2018, de 39 de milioane de lei. În 2019, de 115 milioane de lei. Deci, în trei ani de mandat, administraţia bucureşteană a reuşit să investească în infrastructura rutieră 260 de milioane de lei. Asta înseamnă jumătate din proiectul de la Prelungirea Ghencea. Deci trei ani de mandat - jumătate dintr-un pod de trecere peste Centură", a susținut Nicușor Dan.

În schimb, tot potrivit acestuia, "cheltuielile de publicitate pe 2019 cumulate, şi de la Primăria Generală şi de la instituţiile din subordine, ating 20 de milioane de lei. Cam 10 milioane la Primăria Generală, 10 milioane la instituţiile din subordine. O sumă uriaşă cu care Gabriela Firea încearcă să ne creeze o realitate virtuală despre cum este Bucureştiul pe care şi-l închipuie ea".

Comentarii

loading...