Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nici Hilton nu mai e ce a fost. 22% concedieri din birouri

Lanţul de hoteluri Hilton Worldwide Holdings a anunţat marţi că va renunţa la 22% din forţa de muncă din birourile companiei, respectiv la 2.100 de persoane, ca reacţie la epidemia de coronavirus care a devastat industria călătoriilor la nivel mondial, informează News.ro.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

17.06.2020 - 14:16

Compania va extinde şi şomajul tehnic anunţat anterior, va reduce programul de lucru şi salariile, cu până la trei luni.

”Niciodată în istoria de 101 ani a Hilton industria noastră nu a trecut printr-o criză globală care să blocheze aproape în totalitate călătoriile”, a afirmat directorul general Christopher Nassetta, într-un comunicat.

Hilton are aproximativ 9.600 de angajaţi corporativi la nivel global, în timp ce forţa de muncă totală reunea 173.000 de persoane, la sfârşitul anului 2019.

Grupul concurent Marriott a trimis la rândul său în şomaj tehnic mii de angajaţi, în urma scăderii rezervărilor în timpul pandemiei.

Citește totul despre:

#concedieri #hilton

Comentarii

loading...