Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Moncler produce și distribuie obiecte vestimentare și accesorii sub brandul Moncler, prin magazine dedicate și multi-brand.

Moncler donează 10 milioane de euro pentru construcția unui spital în Milano

Fondurile vor fi folosite pentru dotarea compartimentului de terapie intensivă cu 400 de paturi pentru bolnavii de COVID-19.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 19.03.2020 - 09:58

Moncler va dona 10 milioane de euro pentru a construcția spitalului Fiera din Milano, regiunea Lombardia, Italia. Spitalul ar urma ar urma să aiba peste 400 de paturi de terapie intensivă.

“Milano este un oraș care ne-a oferit tuturor foarte multe. Nu putem și nu trebuie să îl abandonăm. Este datoria tuturor să dăm înapoi orașului ceea ce ne-a oferit de-a lungul timpului. Mi-am exprimat dorința de a lucra la acest mare proiect din momentul în care au început discuțiile, iar acum, când știm că se va implementa, suntem gata să îl susținem”, a declarat Remo Ruffini, președinte și CEO Moncler.

Moncler a fost fondat în Monestier-de-Clermont, Franţa, în 1952. Moncler produce și distribuie obiecte vestimentare și accesorii sub brandul Moncler, prin magazine dedicate și multi-brand. În 2003, conducerea companiei a fost preluată de Remo Ruffini, în prezent președinte și CEO. Compania are sediul la Milano și operează în România prin fabrica Industries Yield din Bacău.

Industries Yield Srl este unitatea de producție și centrul de cercetare și dezvoltare al Moncler Spa ce operează în Bacău din 2015. Asigurând producția la cele mai înalte standarde de calitate, Industries Yield este un centru de excelență și inovație, având misiunea de a deveni una dintre cele mai avansate fabrici de îmbrăcăminte din lume, din punct de vedere tehnologic. 

Comentarii

loading...