5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieModpack, investiție de circa două mil. euro la Oradea într-un centru logistic

Modpack, investiție de circa două mil. euro la Oradea într-un centru logistic

“Anul viitor, în vară sau spre sfârșitul anului vom inaugura locația din Oradea. Investiția este de 1-2 milioane euro”, spune Valentin Malaescu, directorul executiv al Grupului Modpack.

În prezent, Modpack deține un depozit de 5.000 metri pătrați în Ploiești și unul de 1.000 metri pătrați în Cluj. Modpack mai are sedii în Cehia, UK, iar în prima jumătate a anului viitor vrea să deschidă primul birou în SUA. Compania estimează o cifră de afaceri de 6 milioane euro anul acesta, serviciile de packaging reprezentând jumătate din această valoare, circa 3 milioane de euro.

Grupul Modpack este prezent pe piața românească / europeană din 2007, unde a obținut rapid o poziție de lider. Produsele și serviciile companiei au aplicații în toate sectoarele industriale și sunt potrivite pentru toate tipurile de transport: maritim, rutier, aerian.

 

Modpack Group, companie românească de relocari industriale, transport multimodal, ambalare și export, oferă servicii că furnizor unic în teritorii noi din Europa și din lume, făcând investiții semnificative în viitorul companiei și al angajaților săi. Compania are 110 angajați.

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă