Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de Control la Administrația Porturilor

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, a dispus Corpului de Control efectuarea unei acţiuni de verificare la nivelul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa SA - CN APMC.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

29.01.2019 - 14:49

Conform unui comunicat al ministerului de resort, în cadrul acţiunii de control vor fi verificate aspectele referitoare la respectarea şi implementarea dispoziţiilor OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi alte aspecte ce ţin de activitatea companiei.

"După finalizarea acţiunii de control, concluziile vor fi prezentate conducerii Ministerului Transporturilor", se menţionează în comunicat.

Comentarii

loading...