Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: George Călin

Ministrul Florin Cîțu: Cred că 90 la sută se vor deschide mall-urile din 15 iunie

De la data de 15 iunie, există o probabilitate de 90 la sută ca mall-urile din România să fie redeschise, a declarat duminică, 7 iunie, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.

Mihai Diac 0 comentarii

07.06.2020 - 17:53

"Dacă nu se întâmplă altceva până atunci, cred că 90 la sută se vor deschide mall-urile din 15 iunie", a declarat duminică, 7 iunie, ministrul de Finanțe, Florin Cîţu, la un post de televiziune.

"În ceea ce priveşte măsurile de relaxare, noi nu am închis niciodată toată economia. Construcţiile, investiţiile în infrastructură au funcţionat, tot ce a fost şantier a funcţionat în această perioadă, chiar şi în perioada de stare de urgenţă, după aceea am relaxat condiţiile în ordine inversă de cum au fost impuse şi urmează, dacă se confirmă acest trend descrescător al cazurilor, mall-urile, consumul. În această perioadă consumul online a crescut foarte mult, unii oameni au învăţat să folosească consumul online de nevoie, dar o parte importantă a consumului se face prin mall-uri şi cred că aceasta este următoarea relaxare", a explicat, duminică, ministrul Florin Cîțu.

Comentarii