Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: George Călin

Ministrul Finanțelor: "Doctorii, polițiștii trebuie să știe că salariile le vor veni la timp"

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, i-a asigurat pe medici și pe polițiști că salariile le vor fi plătite la timp, în ciuda crizei economice generate de epidemia de coronavirus.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.04.2020 - 22:21

"Doctorii, polițiștii trebuie să știe că salariile le vor veni la timp", a declarat, luni seară, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, într-o intervenție telefonică la postul Digi24.

El nu a indicat alte categorii de angajați care ar putea avea probleme la plata salariilor, dar a precizat, în schimb, că vor exista bani pentru plata șomajului tehnic. În ce privește banii pentru plata pensiilor, ministrul de Finanțe a precizat că statul are un "buffer" (o rezervă) de circa cinci luni.

Pe de altă parte, ministrul de Finanțe a lansat un apel, către cei ce au posibilitatea să-și plătească impozitele la timp, să facă acest lucru, întrucât acești bani se vor întoarce imediat către populație, inclusiv sub formă de pensii.

Ministrul de Finanțe a precizat că prelungirea cu încă o lună a stării de urgență în România este necesară din cauza epidemiei de coronavirus și i-a criticat pe liderii PSD și Pro România pentru faptul că se opun acestei intenții de prelungire a stării de urgență.

Comentarii

loading...