Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu

Ministrul Economiei: Prețul unei măști trebuie să fie în jur de doi lei

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, marți dimineață, că unul dintre obiectivele sale, ca ministru, este ca prețul unei măști sanitare să fie "în jur de doi lei".

Mihai Diac 0 comentarii

05.05.2020 - 10:13

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat, marți dimineață, unul dintre obiectivele sale, din momentul în care purtarea măștii de protecție va deveni obligatorie în România.

"Mă voi bate ca prețul unei măști să fie în jur de doi lei, doi lei și ceva, doi 20, doi 30, doi 50, dar să fie cu doi în față, nu să cumpere românii o mască cu șase, șapte lei", a precizat ministrul Virgil Popescu.

Anunțul ministrului vine în contextul în care, din data de 15 mai 2020, când starea de urgență va fi înlocuită cu starea de alertă, masca de protecție va trebui purtată obligatoriu în spații închise și în mijloacele de transport în comun. Din acest motiv, cererea de măști de protecție, din partea populației României, va crește.

Potrivit unei recente declarații a medicului Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne, cele mai bune măști pentru populație sunt cele de unică folosință (de pânză), care trebuie schimbate după circa patru ore de folosință.

Comentarii