Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Cîțu: Revenirea începe în trimestrul trei. Vom avea creștere puternică în 2021

Revenirea economiei va începe în România în trimestrul 3 al anului 2020, iar în anul 2021 vom avea o creştere puternică, de 4 -5 la sută, a declarat, miercuri seara, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 06.05.2020 - 23:58

"Sunt optimist, dar raţional şi moderat. Economia, da, trece printr-o perioadă dificilă. Anul acesta vom avea o contracţie a economiei, dar revenirea va fi la fel de puternică şi va începe din trimestrul trei anul acesta", a susținut ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, miercuri seară, într-o emisiune de televiziune.

"Avem nevoie să încasăm mult mai mult, pentru că deficitul este dublu - estimat de noi anul acesta. Situaţia nu este roz. Dar asta îmi arată mie că economia nu a fost lovită atât de puternic. Am reuşit să stopăm căderea. Este o cădere pe care am stopat-o şi acum împingem economia, şi IMM Invest este un program care va împinge economia în perioada următoare şi vom avea această revenire din trimestrul trei", a explicat ministrul Florin Cîţu.

 

Comentarii