Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Ministrul Agriculturii: Îndemn toţi fermierii să-şi facă asigurări

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, i-a sfătuit, marți, pe fermierii români să-și facă asigurări.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.06.2020 - 00:24

"Este foarte grav ceea ce s-a întâmplat acum, dar în afară de secetă, pe viitor, sfatul meu este către toţi fermierii să-şi facă asigurări, pentru că în afară de secetă, unde societăţile de asigurare într-adevăr impun nişte condiţii aproape de neacceptat, pentru toate celelalte fenomene extreme asiguratorii fac asigurări", a declarat, marți seară, la un post de televiziune, ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Ministrul a precizat că și statul sprijină financiar asigurarea culturilor agricole: "Am alocat peste 40 de milioane de euro pentru încurajarea asigurării producţiilor de către fermieri, în care noi plătim 70 la sută din poliţa de asigurare", a declarat ministrul Adrian Oros.

Comentarii

loading...