Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Transporturilor face pentru transportatori harta interactivă de tranzit

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC) pune la dispoziţia operatorilor de transport rutier de marfă din statele membre UE sau non-UE harta interactivă a traseelor de tranzit de pe teritoriul României.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

25.03.2020 - 13:35

"Această hartă, pe lângă traseul propriu zis, conţine şi o serie de informaţii privind staţiile de alimentare cu carburant şi parcările destinate celor aflaţi în tranzit.

Această hartă a fost realizată cu sprijinul Centrului de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică - CESTRIN şi poate fi accesată la următorul link: https://bit.ly/traseetranzitRomania", menţionează MTIC, conform Agerpres.

Comentarii