Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Transporturilor a emis autorizaţia de construcţie pentru Pasajul Domneşti

Ministerul Transporturilor a emis cea de-a doua autorizaţie de construcţie necesară executării lucrărilor de construcţie a Pasajului suprateran pe DJ 602 – Centura Bucureşti – Domneşti.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 29.08.2019 - 15:20

Antreprenorul, asocierea STRACO GRUP SRL – COMNORD SA – SPECIALIST CONSULTING SRL, are din acest moment front de lucru şi poate demara lucrările de construcţie ale acestui pasaj, informează ministerul, într-un comunicat..

Valoarea totală a acestui contract este de 91.552.381,90 lei fără TVA şi este compusă din 8.123.476,10 lei fără TVA, procent de diverse şi neprevăzute de 10% şi 83.428.905,80 lei fără TVA, valoare iniţială a contractului.

Sursa de finanţare este asigurată din POIM, Fonduri Externe Nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020, informează Mediafax.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 24 luni, de la data emiterii ordinului de începere pentru execuţie.

Comentarii

loading...