7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăEconomieMiami a găzduit o conferință impresionantă despre Bitcoin. Cine l-a înjurat pe...

Miami a găzduit o conferință impresionantă despre Bitcoin. Cine l-a înjurat pe Elon Musk

Peste 15 mii de oameni din întreaga lume s-au adunat noaptea trecută la Miami la Mana Wynwood Convention Center. Numitorul comun – Bitcoin. Şeful Twitter, Jack Dorsey, a urcat pe scenă şi a fost certat de o persoană pentru interzicerea lui Donald Trump de pe social media.

Oameni care investesc în criptomonede au avut motive de bucurie: înainte de eveniment a fost anunţat că a doua cea mai mare platformă de exchange, eToro, îşi muta sediul la Miami.

Oraş devine astfel un hub important în lumea criptomonedelor. Iar primarul nu vrea să se oprească aici.
„Pentru mine, această călătorie de a încerca să construiesc capitala Bitcoin şi Blockchain a lumii a început cu mult înainte să scriu mesajul pe Twitter care a fost auzit peste tot în lume: Cum pot să ajut?”, a declarat Francis Suarez, primarul oraşului Miami.

Pe scenă au urcat şi fraţii Winklevoss, cunoscuţi pentru procesul cu Mark Zuckerberg cu privire la ideea prin care a apărut Facebook. Ei au spus că Bitcoin va ajunge la 250 de mii de dolari pana la finalul lui 2022.

Elon Musk a fost inamicul public, fiind chiar şi injurat pe scenă. Asta dupa ce valoarea Bitcoin a scazut în urma deciziei Tesla de a retrage plata cu criptomonede.

Şeful Twitter, Jack Dorsey, a primit însă aplauze.

„Bitcoin schimbă absolut totul. Ceea ce mă atrage cel mai mult la el este ceea ce reprezintă. Condiţiile care au dus la crearea lui sunt atât de rare şi speciale şi preţioase. Nu cred că o să existe ceva mai valoros cât timp voi trăi la care să pot lucra”, a declarat Jack Dorsey, CEO Twitter.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă