Participanți conferința Bitcoin, Miami, 4.06.2021, FOTO: Facebook

Miami a găzduit o conferință impresionantă despre Bitcoin. Cine l-a înjurat pe Elon Musk

Peste 15.000 de oameni au mers la Miami pentru o conferinţă de două zile despre criptomonede. Printre speakeri a fost şi Jack Dorsey, CEO-ul Twitter, care a spus: „Bitcoin schimbă totul“. Primul anunţ mare al zilei a fost că platforma eToro îşi va muta sediul principal la Miami.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 05.06.2021 - 17:00

Peste 15 mii de oameni din întreaga lume s-au adunat noaptea trecută la Miami la Mana Wynwood Convention Center. Numitorul comun - Bitcoin. Şeful Twitter, Jack Dorsey, a urcat pe scenă şi a fost certat de o persoană pentru interzicerea lui Donald Trump de pe social media.

Oameni care investesc în criptomonede au avut motive de bucurie: înainte de eveniment a fost anunţat că a doua cea mai mare platformă de exchange, eToro, îşi muta sediul la Miami.

Oraş devine astfel un hub important în lumea criptomonedelor. Iar primarul nu vrea să se oprească aici.
„Pentru mine, această călătorie de a încerca să construiesc capitala Bitcoin şi Blockchain a lumii a început cu mult înainte să scriu mesajul pe Twitter care a fost auzit peste tot în lume: Cum pot să ajut?", a declarat Francis Suarez, primarul oraşului Miami.

Pe scenă au urcat şi fraţii Winklevoss, cunoscuţi pentru procesul cu Mark Zuckerberg cu privire la ideea prin care a apărut Facebook. Ei au spus că Bitcoin va ajunge la 250 de mii de dolari pana la finalul lui 2022.

Elon Musk a fost inamicul public, fiind chiar şi injurat pe scenă. Asta dupa ce valoarea Bitcoin a scazut în urma deciziei Tesla de a retrage plata cu criptomonede.

Şeful Twitter, Jack Dorsey, a primit însă aplauze.

„Bitcoin schimbă absolut totul. Ceea ce mă atrage cel mai mult la el este ceea ce reprezintă. Condiţiile care au dus la crearea lui sunt atât de rare şi speciale şi preţioase. Nu cred că o să existe ceva mai valoros cât timp voi trăi la care să pot lucra”, a declarat Jack Dorsey, CEO Twitter.

Comentarii