Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Metrorex va cumpăra energie electrică de milioane de euro de la Hidroelectrica

Metrorex, compania de stat care administrează reţeaua de metrou din Bucureşti, va cumpăra energie electrică în valoare de 59,9 milioane lei (12,8 milioane euro), fără TVA, de la producătorul de energie Hidroelectrica, una dintre cele mai profitabile companii de stat.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.06.2018 - 10:08

Valoarea estimată iniţială a contractului a fost de 64,35 milioane lei (13,8 milioane euro), fără TVA.

Contractul, acordat prin licitaţie deschisă, a avut drept criteriu de atribuire preţul cel mai scăzut.

Metrorex a primit cinci oferte, dar a admis doar patru. Contractul nu va putea fi subcontractat.

Hidroelectrica a anunţat, vineri, că a câştigat procedurile de achiziţiei publică privind atribuirea contractelor de servicii de frunizare a energiei electrice către RATB şi Metrorex, fără a preciza valoarea.

”Cele două contracte, ce urmează să se deruleze pe o perioadă de un an începând cu 01.07.2018, au ca obiect livrarea de către Hidroelectrica a unui total de cca. 297.000 Mwh energie electrică pe medie şi joasă tensiune: 195.000 Mwh către Metrorex SA şi 101.678 Mwh către RATB”, arată un comunicat transmis vineri de companie.

Comentarii

loading...