Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Metrorex face ultimele proceduri pentru deschiderea magistralei din Drumul Taberei

Compania Metrorex derulează ultimele proceduri referitoare la punerea în funcţie a magistralei de metrou M5 din Drumul Taberei, dintre stațiile Râul Doamnei și Eroilor.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

13.09.2020 - 21:43

Procedurile derulate în aceste zile se referă la configurarea sistemelor din faza de testare în cea de exploatare pentru instalaţiile de siguranţa circulaţiei şi informare călători, taxare, televiziune cu circuit închis şi comunicaţii, a anunțat, duminică, Metrorex.

De asemenea, pentru deschiderea magistralei de metrou M5, ultima activitate necesară va fi înlocuirea trenurilor utilizate pentru probe cu cele pregătite în depou pentru circulaţia cu călători.

Comentarii