11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieMandatul directorului general CNAIR, Sorin Scarlat, a fost prelungit

Mandatul directorului general CNAIR, Sorin Scarlat, a fost prelungit

Aceasta deşi premierul Orban anunţa că persoanele incompetente de la conducerea companiilor de stat vor fi înlocuite cu profesionişti.

”Lipsit de coloană vertebrală în faţa politicului, dar şi de o viziune şi o strategie competentă, directorul Scarlat a păstorit acelaşi dezastru privind licitaţiile proiectelor noi, managementul celor în execuţie sau măsurile privind siguranţa rutieră pe şoselele aflate în exploatare”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei, care cer premierului şi ministruui Transporturilor să accelereze reformele promise, informează News.ro.

”Din informaţiile noastre, mandatul Directorului General CNAIR Sorin Scarlat a fost prelungit cu 4 luni, deşi premierul Orban anunţa în noiembrie 2019 că persoanele incompetente de la conducerea companiilor de stat vor fi înlocuite cu profesionişti prin concursuri transparente, dând exemplu chiar managementul dezastruos de la CNAIR”, au scris reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură.

Potrivit acestora, în 6 luni de mandat, ”Sorin Scarlat s-a integrat perfect în tabloul general din ultimii ani de la CNAIR”.

”Lipsit de coloană vertebrală în faţa politicului, dar şi de o viziune şi o strategie competentă prin care să reformeze Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, directorul Scarlat a păstorit acelaşi dezastru privind licitaţiile proiectelor noi (vezi detalii: http://bit.ly/2FT1tU1), managementul celor în execuţie sau măsurile privind siguranţa rutieră pe şoselele aflate în exploatare.

Punctul culminant din mandatul lui a fost rezilierea la 99% a lotului 3 din A1 Lugoj-Deva şi menţinerea închisă a autostrăzii perfect funcţionale timp de 4 luni, până când adevărul şi bunul simţ au fost mult prea evidente pentru a mai putea fi ignorate”, au mai transmis reprezentanţii Asociaţiei.

Aceştia cer premierului Ludovic Orban şi ministrului Bode ”să accelereze reformele promise şi să acţioneze mult mai ferm în direcţia reconstruirii administraţiei cu atribuţii în infrastructura de transport”.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă