Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mama lui Cristi Borcea este investigată de Consiliul Concurenţei

Consiliul Concurenţei a anunţat luni că analizează tranzacţia prin Gaspeco L&D, companie specializată în distribuţia de gaz petrolier lichefiat (GPL), preia compania Panebo Gaz.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 17.09.2019 - 15:40

Gaspeco L&D este controlată de Elena Borcea, mama lui Cristi Borcea, fost finanţator al echipei de fotbal Dinamo.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această operaţiune în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, arată un comunicat emis luni de autoritatea de concurenţă.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

Gaspeco L&D face parte din grupul de societăţi controlat de Elena Borcea şi Corneliu Gâdoiu şi desfăşoară activităţi în domeniul GPL, având livrări atât pe teritoriul României, cât şi în afara acesteia, pe următoarele segmente de activitate: îmbuteliere şi distribuţie GPL în butelii; distribuţie GPL vrac; distribuţie GPL pentru utilizare drept carburant auto; comercializarea de GPL cu ridicata.

Panebo Gaz este deţinută în prezent de Constantin Rizescu, având ca principală achiziţionarea de materie primă (GPL pentru aragaz de la furnizori interni şi importatori), îmbutelierea GPL în recipienţi şi distribuirea către clienţi finali de pe teritoriul României prin reţeaua proprie şi prin distribuitori, informează News.ro.

Comentarii

loading...