Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

LPF a solicitat UEFA precizări despre datele încheierii sezonului Ligii I

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că a adresat o scrisoare către UEFA, informând şi Federaţia Română de Fotbal, prin care a solicitat forului european precizări privind datele încheierii actualului sezon competiţional al Ligii I.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

22.05.2020 - 11:46

LPF vrea să ştie şi termenul-limită, pentru a putea anunţa formaţiile participante în ediţia 2020 - 2021 a cupelor europene.

LPF a întreprins acest demers pentru a veni în întâmpinarea cluburilor membre, ale căror antrenamente au început deja, în vederea reluării sezonului 2020 - 2021 în weekend-ul 12-14 iunie.

Acestea au deocamdată data de 20 iulie 2020 ca termen de finalizare a competiţiei şi, implicit, de anunţare la forul european a cluburilor participante la preliminariile Ligii Campionilor, respectiv ale Ligii Europa, a precizat LPF.

“Federaţia Română de Fotbal a răspuns cu promptitudine demersului LPF, informând la rândul ei că a solicitat UEFA prelungirea termenului de 25 mai impus de forul european pentru comunicarea calendarului competiţional pînă la 1 iunie, precum şi extinderea termenului stabilit de UEFA pentru a se comunica echipele participante în ediţia viitoare a cupelor europene, de la 20 iulie la 3 august”, se arată pe site-ul Ligi.

Comentarii