4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăEconomieLista companiilor admise la finanţare în Start-up Nation 2018 este aproape gata

Lista companiilor admise la finanţare în Start-up Nation 2018 este aproape gata

“Date la zi referitoare la Start-Up Nation, ediţia 2018, pentru că sunt sigur că există acest interes: sunt verificate 10.965 de proiecte, dintre care deja au fost declarate admise 8.912, 866 au fost respinse şi sunt încă în clarificări 1.187 de proiecte. Paşii pe care îi urmăm în continuare: până la sfârşitul lunii vom termina analiza tuturor celor 13.000 de proiecte şi vom face publică lista celor care au fost admişi, cei care sunt admişi la finanţare şi cei care sunt admişi şi aşteaptă clarificările pentru că vor fi, începând cu a doua jumătate a lunii iunie, invitaţi la semnarea contractelor marea majoritate a celor care au fost deja admişi şi publicaţi. Avem şi acea perioadă pentru contestaţii eventuale dacă sunt nemulţumiţi de ceea ce colegii noştri pe care o parte îi avem aici, din agenţiile regionale, au decis referitor la Start-Up Nation”, a spus Ştefan-Radu Oprea.

El a afirmat că programul este unul de succes, pentru că, dacă la începutul său, ideea de a deveni antreprenor în România tindea la zero, acum 6 din 10 tineri doresc să devină antreprenori.

De asemenea, acesta a menţionat că din totalul 33.514 de proiecte înscrise în ediţia din 2018 a programului, peste 2.000 sunt din diaspora. Aceştia sunt români care vin în ţară pentru a deveni antreprenori.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă